Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ


    O Ευάγγελος Βενιζέλος προτείνει να βάλουμε το τσιπάκι του Μπιλ Γκέιτς



ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: FAKE NEWS ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΣΙΠΑΚΙ


 KOITΑΞΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣE ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ PSI. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.

 ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΙΣΗΧΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ.
ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5, ΠΑΡ. 4, ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ. 

'Αρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)

1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.
2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Eλληνική Eπικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Eξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο.
Aπαγορεύεται η έκδοση αλλοδαπού που διώκεται για τη δράση του υπέρ της ελευθερίας.
3. H προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Kανένας δεν καταδιώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος.
**4. Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει.
**5. Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων.
_______________________
**Eρμηνευτική δήλωση: Στην απαγόρευση της παραγράφου 4 δεν περιλαμβάνεται η απαγόρευση της εξόδου με πράξη του εισαγγελέα, εξαιτίας ποινικής δίωξης, ούτε η λήψη μέτρων που επιβάλλονται για την προστασία της δημόσιας υγείας ή της υγείας ασθενών, όπως νόμος ορίζει.


ΜΑΘΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΒΑΓΓΕΛΑ: ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΤΕΡΑΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ! ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΑΡΘΡΟ 32, ΠΑΡ.5.

MEPOΣ TPITO - Oργάνωση και λειτουργίες της Πολιτείας > TMHMA B΄ - Πρόεδρος της Δημοκρατίας > KEΦAΛAIO ΠPΩTO - Aνάδειξη του Προέδρου

'Αρθρο 32: (Εκλογή)

5. Aν η Bουλή είναι απούσα, συγκαλείται εκτάκτως για να εκλέξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατά τους ορισμούς της παραγράφου 4.
Aν η Bουλή έχει διαλυθεί με οποιονδήποτε τρόπο, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας αναβάλλεται ώσπου να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα Bουλή και μέσα σε είκοσι ημέρες, το αργότερο, από τη συγκρότησή της, σύμφωνα με όσα ορίζονται στις παραγράφους 3 και 4, αφού τηρηθούν και οι ορισμοί της παραγράφου 1 του άρθρου 34.