Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ.

 




ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 1 ΚΑΙ 5 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. 

Άρθρο 1 - Αστικός Κώδικας - Πηγές του δικαίου

Οι κανόνες του δικαίου περιλαμβάνονται στους νόμους και στα έθιμα.

Άρθρο 5 - Αστικός Κώδικας - Ικανότητα δικαίου

Η ικανότητα δικαίου του φυσικού προσώπου ρυθμίζεται από το δίκαιο της ιθαγένειας.


ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΔΩ. Η ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΩΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ. ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΑΡΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΓΡΑΜΜΑ.


 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
 



ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ. 
ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ ΤΟ 1827 ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΙΝ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΕΡΙ ΔΕΣΜΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΩΣ ΔΕΣΜΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑ. ΜΕΣΩ ΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ. ΑΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΜΗ ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ.






ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΧΑΘΗΚΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ. ΑΡΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΘΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΙΘΑΓΕΝΩΝ. ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. 
ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

'Αρθρο 51: (Εκλογή βουλευτών, εκλογικό δικαίωμα)

1. O αριθμός των βουλευτών ορίζεται με νόμο, δεν μπορεί όμως να είναι μικρότερος από διακόσιους ούτε μεγαλύτερος από τριακόσιους.


2. Oι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το Έθνος.


3. Oι βουλευτές εκλέγονται με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία από τους πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα, όπως νόμος ορίζει. O νόμος δεν μπορεί να περιορίσει το εκλογικό δικαίωμα παρά μόνο αν δεν έχει συμπληρωθεί κατώτατο όριο ηλικίας ή για ανικανότητα δικαιοπραξίας ή ως συνέπεια αμετάκλητης ποινικής καταδίκης για ορισμένα εγκλήματα.


**4. Oι βουλευτικές εκλογές διενεργούνται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Επικράτεια. Νόμος που ψηφίζεται με την πλειοψηφία των δύο τρίτων του όλου αριθμού των βουλευτών μπορεί να ορίζει τα σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τους εκλογείς που βρίσκονται έξω από την Επικράτεια. Ως προς τους εκλογείς αυτούς η αρχή της ταυτόχρονης διενέργειας των εκλογών δεν κωλύει την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος με επιστολική ψήφο ή άλλο πρόσφορο μέσο, εφόσον η καταμέτρηση και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων διενεργείται όποτε αυτό γίνεται και σε ολόκληρη την Επικράτεια.


**5. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.

(ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ; ΟΧΙ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΛΑΝΗΣ ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ; ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.)


ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 211 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.


Άρθρο 211 - Αστικός Κώδικας - Άμεση αντιπροσώπευση

Δήλωση βούλησης από κάποιον (αντιπρόσωπο) στο όνομα άλλου (αντιπροσωπευομένου) μέσα στα όρια της εξουσίας αντιπροσώπευσης ενεργεί αμέσως υπέρ και κατά του αντιπροσωπευομένου. Το αποτέλεσμα αυτό επέρχεται είτε η δήλωση γίνει ρητά στο όνομα του αντιπροσωπευομένου είτε συνάγεται από τις περιστάσεις ότι έγινε στο όνομά του.

Η διάταξη αυτή εφαρμόζεται αναλόγως και όταν η δήλωση της βούλησης απευθύνεται προς τον αντιπρόσωπο.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 211 ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ. (ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ''ΟΧΙ'' ΓΙΝΟΝΤΑΙ ''ΝΑΙ'').

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΡΘΡΟ 211 ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ - Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

ΕΤΣΙ, ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΒΑΛΑΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΥΠΗΚΟΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΑΜΕ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
















'Αρθρο 28: (Κανόνες του διεθνούς δικαίου και διεθνείς οργανισμοί)

1. Oι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. H εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.

2. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.

3. H Eλλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας.

_______________________
**Ερμηνευτική δήλωση: Το άρθρο 28 αποτελεί θεμέλιο για τη συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

 
ΑΡΑ, ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. (ΩΣ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ, ΕΦΟΣΟΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ).  ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΩΝ.

ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΤΗΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ) ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟ.)

ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΩΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ''ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ''.



ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΟΜΩΣ, ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ'', ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΚΥΡΗ Η ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΜΙΑΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΛΠΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΥΡΟΚΟΡΑΚΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ;




Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΩΣ ΕΝΑΣ ΕΜΜΕΣΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ. ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015 ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ. 
ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ
ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.
1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.
1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.
1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.
1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.
1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.
1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.
Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ. 

ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΩΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.





ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.

ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. 


Η ΓΙΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΛΕΒΕΙ.

ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ.


ΑΦΟΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ (ΑΝΟΜΟΥΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕΝΕΓΗ 


     ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ε.ΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΘΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ.

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ 

ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 




ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ





 

   

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η ΔΙΚΑΙΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

https://erifylh.blogspot.com 

E-MAIL: erifylh.blog@gmail.com 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/erifylh.blogspot/

TWITTER: https://twitter.com/ErifylhBlogspot

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/erifylh_blog/


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ:

https://e-sykissamou.blogspot.com

https://toploiotonfaiakon.blogspot.com