Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ: ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Ο κατάλογος των ελληνικών πολιτικών κομμάτων, που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα με την καθιέρωση της Συνταγματικής Μοναρχίας από το πρώτο Σύνταγμα του 1844 είναι πραγματικά ατελείωτος. Κόμματα συντηρητικά, σοσιαλιστικά, κομμουνιστικά, σοσιαλδημοκρατικά, κεντρώα,  αριστερά, δεξιά κ.ο.κ. αποτέλεσαν τους διαχειριστές της κρατικής εξουσίας στην Ελλάδα είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση…

Παρά όμως την φαινομενική ποικιλία των κυβερνώντων η Ελλάδα δεν μπόρεσε ποτέ να αποκτήσει την ανεξαρτησία της και την κραταιότητα της… Γιατί άραγε; Η ιστορία παρέχει άπειρες αποδείξεις ότι τα ελληνικά κόμματα είναι κατά γενική ομολογία η φατριαστική οργάνωση της αυτόκλητης εγχώριας ελιτίστικης κλίκας που με την σειρά της αποτέλεσε  την φατριαστική έκφραση της παρουσίας και επιρροής του «ξένου παράγοντα» στη χώρα και δη, του τραπεζίτη.

Τα κόμματα λοιπόν παρά τις ονομαστικές διαφοροποιήσεις τους έχουν προφανείς ομοιότητες και έκδηλες συγγένειες με κοινούς στόχους και φυσικά αποτελούν τους  βασικούς «ενόχους» του διαρκούς ελληνικού δράματος.

Ο κύριος ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ στο Νομό Σερρών, αποδεικνύει την κοινή ρίζα των κομμάτων στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.


 



ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:

Εάν μελετήσουμε τις ιδρυτικές διακηρύξεις όλων των κομμάτων που καταλαμβάνουν την ελληνική πολιτική σκηνή θα διαπιστώσουμε πως επί της ουσίας δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά, οι στόχοι και η οργανωτική δομή τους κινούνται ακριβώς στο ίδιο πλαίσιο και το μόνο που αλλάζει κάθε φορά είναι μόνο η «ταμπέλα»

Το μόνο σίγουρο είναι πως η επίδραση των κομμάτων έχει μολύνει ολόκληρη τη διανοητική ζωή της εποχής μας, αποτύφλωσε των άνθρωπο,  ξεχώρισε το σύνολο και πραγματικά εξαφάνισε τον ίδιο τον πολίτη.

Ο κύριος ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ -υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ στο Νομό Σερρών- αποδεικνύει την κοινή ρίζα των κομμάτων και εστιάζει στην Ιδρυτική Διακήρυξη της ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ του μοναδικού φορέα που δημιουργήθηκε από τους πολίτες για τους ίδιους τους πολίτες στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.


 



ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ  

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: tzintzioss@gmail.com – 697 7600 939



 ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ



ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ






ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ





  

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η ΔΙΚΑΙΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

https://erifylh.blogspot.com 

E-MAIL: erifylh.blog@gmail.com 

  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/erifylh.blogspot/

TWITTER: https://twitter.com/ErifylhBlogspot

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/erifylh_blog/

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ:

https://e-sykissamou.blogspot.com

https://toploiotonfaiakon.blogspot.com