Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο τσιλιαδόρος (ΑΑΠΑ) απέκτησε φαντασμαγορική υπόσταση με ΦΕΚ, ενώ νομιμοποιήθηκαν και οι "διαρρήξεις" της ΑΑΔΕ.

Στις 7 Οκτωβρίου είχαμε την έκδοση σε ΦΕΚ της κύρωσης του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων. Είναι το ΦΕΚ 190 Α'/2022 (δείτε εδώ). Μέσα σε αυτό το ΦΕΚ υπάρχουν οι διατάξεις που μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές βαναυσότητας. Οι διατάξεις αυτές ολοκληρώνουν την διαπίστωσή μας ότι το Ελληνικό κράτος κάθε άλλο παρά ελληνικό είναι και κάθε ορισμός που δηλώνει προδοσία αξίζει πλήρως στο σύνολο της τωρινής διοίκησής του. Ο ορισμός Ελληνικό Δημόσιο ως όνομα τίθεται πλέον ξεκάθαρα μόνον για ένα λόγο. Για να αποκτούν νομιμοφάνεια οι πράξεις διαχείρισης και κλοπής της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών. Είτε αυτή είναι δημόσια είτε είναι ιδιωτική περιουσία.

Πρόκειται ειδικότερα για το άρθρο 11 του επίμαχου νόμου, το όποιο ξεπερνά και τις παλαιότερες πράξεις της βεβήλωσης του ασύλου της οικίας (άρθρο 9 του Συντάγματος δείτε εδώ), και μας παραπέμπει σε εποχές οθωμανικής αυτοκρατορίας και Βυζαντίου. Υπάλληλοι ενός φαντάσματος ονόματι ΑΑΔΕ θα εισέρχονται με το έτσι θέλω στους χώρους μας και θα αφαιρούν οτιδήποτε αυτοί κοστολογούν πως έχει αξία. Βέβαια προς αποτροπή βίαιων κινήσεων από τα θύματα της βαρβαρότητας επιστρατεύονται και άτομα με διοικητική ή εκτελεστική ιδιότητα, ίσως και φιλικά πρόσωπα σε αυτόν που επωμίζεται την άδικη κατάσχεση, προκειμένου να μην υπάρξουν έκτροπα, αλλά και να λαμβάνουν την δυσαρέσκεια των πολιτών ως σάκοι του μποξ που κανονικά αυτή θα έπρεπε να απευθύνεται στο σύστημα διοίκησης.


(Άρθρο 11 ΦΕΚ Α' 190/2022)


Βέβαια το σύστημα αυτό δεν ενεργεί έτσι από την μια στιγμή στην άλλη. Οργανώνεται και πράττει. Πρώτα εμφύτευσε στο υποσυνείδητο των Ελλήνων την πλάνη ότι το κράτος χρεοκόπησε και ότι γι' αυτό πρέπει να περάσουμε όλα αυτά τα δεινά. Έτσι παραχωρήθηκε η Εθνική κυριαρχία κατά παράβαση κάθε φυσικού νόμου και δόθηκε σε μια εταιρία - φάντασμα για το πλιάτσικο που τώρα έρχεται. 

Για να εντοπίσει τα στοιχεία των θυμάτων και κατά ποσό αυτοί ίσως κρύβουν τιμαλφή και χρήματα στα έπιπλα και στα δοχεία, δόμησε έναν άλλον μηχανισμό. Τον ρουφιάνο. Ένα σύγχρονο κουκουλοφόρο. Την Ανεξάρτητη Αρχή Πιστοληπτικής Αξιολόγησης (ΑΑΠΑ). Αυτή θα εδρεύει μέσα στην Τράπεζα της Ελλάδος και θα εξετάζει το προφίλ κάθε επίδοξου δανειολήπτη. Όμως η εξέταση θα επεκτείνεται και στους δανειολήπτες του παρελθόντος. Είναι το ΦΕΚ Α' 181/2022 (δείτε εδώ). Στο άρθρο 66 που γίνεται η γέννηση της ''Αρχής'' βλέπουμε γνώριμα νομικά ατοπήματα όπως αυτά που συνέβησαν με την σύσταση της ΑΑΔΕ με το νόμο 4389/2016 (δείτε εδώ), της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, χωρίς νομική προσωπικότητα με υπερεξουσίες, ασυλίες και με δυνατότητες ταγών που παραχωρούνται στον διοικητή της. Θα παραθέσουμε προς σύγκριση τα δυο επίμαχα αποσπάσματα των νόμων.

 

(Νόμος 4972/2022)

Λόγω του ότι η εν λόγω Ανεξάρτητη Αρχή στην ουσία αποτελεί μηχανισμό που θα συνεργάζεται με την ΤτΕ, ένα άλλο περίεργο ιδιωτικό μηχανισμό με υπερεξουσίες πάνω από την διοίκηση του κράτους, παρατηρούμε μια διαφορά σε σχέση με την ΑΑΔΕ. Η ΑΑΔΕ μπορεί να υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, ενώ η ΑΑΠΑ όχι. Είναι ανεξέλεγκτη. Αυτό διότι ούτε η ΤτΕ υπόκειται σε κανένα έλεγχο από κανέναν κρατικό θεσμό ή μηχανισμό. Άρθρο 48 του καταστατικού της ΤτΕ, δείτε εδώ.


(Νόμος 4389/2016)

Όλα και τα πάντα στον πλανήτη έχουν φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Οι συστάσεις ανεξάρτητων αρχών - φαντασμάτων αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Χωρίς νομική προσωπικότητα που σημαίνει ότι μπορούν να λειτουργούν ως μαφία κάνοντας οποιοδήποτε άδικο και δεν μπορεί κανείς να τις εντοπίσει ή ακόμη και να αμυνθεί νομικά εναντίον τους. Όλες οι εξουσίες του κράτους παραδόθηκαν στα χέρια άυλων οντοτήτων. Αυτές οι εξουσίες δόθηκαν κατά παραχώρηση και προς διαχείριση με εντολή των πολιτών στο κράτος για συγκεκριμένο σκοπό και όχι για την καταστροφή των πολιτών.

Μιλάμε για νόμους χωρίς νομιμότητα. Ειδικά η ΑΑΔΕ μπορεί να βεβαιώνει και τους φόρους. Αυτό σημαίνει ότι αυτή αποφασίζει αν χρωστάμε και πόσα και ποιους θα κυνηγάει και σε ποιους και τι θα κατασχέσει, και χωρίς να την ελέγχει κανένας. Οι ανεξάρτητες αρχές φαντασμάτων που είναι χωρίς νομικές προσωπικότητες και με καμία δυνατότητα συνταγματικής κατοχύρωσης, με υπερεξουσίες και χωρίς καμία διεύθυνση διοικούν πλέον την ζωή μας. Δεν έχουν καμία νομιμότητα παρά μόνον εφαρμογές μέσω του κρατικού μηχανισμού και ενός καθαρά καθεστωτικού μηχανισμού που εμείς οι πολίτες έχουμε επιτρέψει να εγκαθιδρυθεί στην χώρα μας λόγω της αδράνειας μας και της αποχής μας από την πολιτική ζωή.

Τα πράγματα είναι απλά. Μέσω του νόμου 4972/2022 συντάσσεται από την ''Ανεξάρτητη Αρχή Πιστοληπτικής Αξιολόγησης'' ένα πλήρες μητρώο κάθε πολίτη σε ότι αφορά την οικονομική και κοινωνική ζωή και συμπεριφορά του, το οποίο παραδίδεται στους ανάλογους μηχανισμούς της ΑΑΔΕ, και κάθε άλλου πιθανού κατασχέτη, προκειμένου να δώσουν στον πολίτη το τελικό χτύπημα μέσω του νέου κώδικα είσπραξης δημοσίων εσόδων. Είτε ο κατασχέτης λέγεται τράπεζες είτε αυτός λέγεται ΑΑΔΕ είτε κάποιος άλλος. Η δικαιοσύνη πλέον έχασε τον ορισμό της.

Διότι αποτελεί ειρωνεία ότι στον ίδιο τον νόμο 4972/2022 νομοθετούν και για την Εταιρική Διακυβέρνηση του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ - Νόμος 4389/2016, άρθρο 184 δείτε εδώ), το όποιο διαχειρίζεται την δημόσια περιουσία που τώρα βαφτίζεται ως ιδιωτική περιουσία του δημόσιου. Όμως εξακολουθεί να ανήκει στους πολίτες. Και όμως ο ίδιος νόμος μαζί με τον αδελφό του, τον 4978/2022 μετατρέπει τον πολίτη σε πτωχευμένο. Δηλαδή ο πολίτης πτωχεύει ενώ είναι μέτοχος του Ελληνικού Δημοσίου; Έτσι το πάνε να πτωχεύσει το κράτος; Η ΕΕΣΥΠ (δείτε εδώ) βέβαια μας δηλώνει ως μοναδικό μέτοχο της τον Υπουργό Οικονομικών, ο οποίος εκπροσωπεί το σύνολο των Ελλήνων πολιτών στην εταιρία και ο όποιος όμως δρα φέροντας μαζί με την Βουλή τον ορισμό και του αντιπροσώπου των Ελλήνων πολιτών. Άρθρο 51 παρ.β'  του Συντάγματος, δείτε εδώ.

Μήπως δεν πάει καλά η εταιρία; Πόσο φυσιολογικά είναι όλα αυτά τα πράγματα; Έχουμε χαθεί μέσα σε ένα χάος πολυσυγγραμμάτων άνοων πλασμάτων που τα ονομάζουν νόμους και είμαστε ανήμποροι να αντιδράσουμε. Επιτρέπουμε το άδικο στον διπλανό μας, ενώ το ίδιο άδικο επωμιζόμαστε και παράγουμε κι εμείς, ο καθένας με τις αντοχές του. Στον καθένα έρχεται όμως η ώρα που θα γονατίσει.

Χρειάζεται μια ριζική λύση σε όλο αυτό το άδικο που μας υποδουλώνει. Χρειάζεται η κεντρική τράπεζα του κράτους να έρθει στην διαχείριση του Έθνους, ώστε να αποφασίζει το ίδιο για την νομισματική πολιτική του. Χρειάζεται ένα εθνικό ταμείο που θα βεβαιώνει δίκαια τους όποιους φόρους στους πολίτες και θα φροντίζει για την πλήρη ανταποδοτικότητα αυτών, χωρίς να έρχεται στην πτώχευση κανείς. Χρειάζεται ένας πλήρης έλεγχος του ταμείου αυτού από το ίδιο το Έθνος και τους ανάλογους μηχανισμούς του για την πλήρη διαφάνεια. Και χρειάζεται αυτό το κράτος που θα ανήκει στο Έθνος να λειτουργεί για τον άνθρωπο και όχι για κάποιες σέκτες και συμμορίες που λυμαίνονται τον πλούτο και την αφθονία των πολιτών. Μονάχα αυτή μπορεί να είναι η επομένη μέρα μετά από αυτά τα αίσχη που έρχονται στο μέλλον.

Μπορεί να υπάρξει μεταστροφή του κλίματος. Όταν οι πολίτες κατανοήσουν και ενεργοποιηθούν σε μια ένωση, τότε θα συμβεί ένα συνολικό ταμείο. Ένας έλεγχος στα πάντα. Σε κάθε πράξη, σε κάθε συναλλαγή, σε κάθε θέση όσο ψηλά διαπλεκόμενος κι αν είναι καθείς. Η απάτη θα φανερωθεί. Τα άυλα εταιρικά σχήματα θα καλεστούν να δώσουν στον ιδιοκτήτη τους, στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών, τον λογαριασμό. Για κάθε πράξη που εκτέλεσαν σε βάρος του ιδιοκτήτη.

Αυτή η κατάσταση εμφανίζει ένα μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα εμφανίζει την ανάγκη της δημιουργίας της Ελλήνων Συνέλευσις. Την δημιουργία ενός οχήματος ένωσης των πολιτών που θα οδηγήσει στην Δημοκρατία, που είναι η ίδια η Δημόσια Διοίκηση. Διότι αυτήν την στιγμή αυτό ακριβώς λείπει. Η Δημόσια Διοίκηση. Και γι' αυτόν τον λόγο λειτουργούν ανεξέλεγκτα οι εκάστοτε εταιρίες φαντασμάτων και συμμορίες καπήλευσης της περιουσίας αλλά και της ουσίας των πολιτών.

Η δημόσια δημοκρατική διοίκηση μπορεί να λειτουργήσει μόνον για το κοινό συμφέρον και μόνον με την κοινή αποδοχή και συμμετοχή όλων μας. Γι' αυτό είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση κάθε πολίτη και η συμμετοχή του στον Πολιτικό Φορέα της Ελλήνων Συνέλευσις. Είναι η ώρα να διοικήσει ο πολίτης. Οι εταιρίες ας παραδώσουν τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη τους. Στον Έλλην Πολίτη.


 ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: https://www.esykpdkritis.com




    Όλοι μας γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, και όμως μπορούν όλα να αλλάξουν, πάτησε εδώ για να ενημερωθείς


 Αποδείξεις πραγματικών γεγονότων που σου κρύβουν… δες εδώ!