Ο τσιλιαδόρος (ΑΑΠΑ) απέκτησε φαντασμαγορική υπόσταση με ΦΕΚ, ενώ νομιμοποιήθηκαν και οι "διαρρήξεις" της ΑΑΔΕ.

Στις 7 Οκτωβρίου είχαμε την έκδοση σε ΦΕΚ της κύρωσης του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων. Είναι το ΦΕΚ 190 Α'/2022 (δείτε εδώ). Μέσα σε αυτό το ΦΕΚ υπάρχουν οι διατάξεις που μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές βαναυσότητας. Οι διατάξεις αυτές ολοκληρώνουν την διαπίστωσή μας ότι το Ελληνικό κράτος κάθε άλλο παρά ελληνικό είναι και κάθε ορισμός που δηλώνει προδοσία αξίζει πλήρως στο σύνολο της τωρινής διοίκησής του. Ο ορισμός Ελληνικό Δημόσιο ως όνομα τίθεται πλέον ξεκάθαρα μόνον για ένα λόγο. Για να αποκτούν νομιμοφάνεια οι πράξεις διαχείρισης και κλοπής της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών. Είτε αυτή είναι δημόσια είτε είναι ιδιωτική περιουσία.

Ο άνθρωπος είναι ένοχος για την κλιματική κρίση ή οι τεχνοκράτες που τόσα χρόνια προωθούσαν τη βρώμικη ανάπτυξη;

Διανύουμε ήδη την νέα εποχή με τις παλιές μεθόδους. Παλιές μεθόδους χειραγώγησης των πολιτών και της ελεύθερης τους βούλησης. Της συλλογικής βούλησης που πάντα χειραγωγούμενη μέσω της διαφήμισης μιας ανάγκης καταλήγει να χρηματοδοτεί τους κύκλους των δυναστών της και να αυτομαστιγώνεται εκ των υστέρων ως η ίδια υπεύθυνη για τις επιλογές που ποτέ δεν έκανε. 

Με αύξηση 7% στις συντάξεις και με πληθωρισμό στο 12% μπορούν να ζήσουν οι συνταξιούχοι;

Το υπουργείο εργασίας ανακοίνωσε αύξηση 7% των συντάξεων που θα λάβει από το 2023 σχεδόν το σύνολο των συνταξιούχων. Το ποσό που θα ενσωματωθεί στις συντάξεις συγκεντρωτικά και κατά μέσο όρο θα είναι άλλη μια σύνταξη στο έτος. Παράλληλα θα δοθεί σε μερίδα συνταξιούχων ένα πρόσθετο επίδομα 250 ευρώ συν την αύξηση 7% και ένα μικρό ποσοστό θα δει την λεγόμενη 4η αύξηση του νόμου Βρούτση. Ο πινάκας που δημοσίευσε το υπουργείο για την αναλογία των συνταξιούχων που δικαιούνται τις αυξήσεις αυτές είναι ο παρακάτω.

Υδατοκαλλιέργειες | Μια διατροφή Φρανκενστάιν από τα εργαστήρια παραγωγής τροφής


Με αφορμή τις αρχαιρεσίες που έγιναν για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΟΠΥ (Ελληνική Οργάνωση Παραγώγων Υδατοκαλλιέργειας) στην Γενική Συνέλευση παρευρέθηκε και ο Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου. Στην ομιλία του υπογράμμισε τις προοπτικές που παρουσιάζονται στον κλάδο με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του νέου αναπτυξιακού νόμου, καλώντας επί τις ουσίας τα μέλη της οργάνωσης να κάνουν χρήση τις δυνατότητες του νόμου.

Η μεσότητα της παγκόσμιας οικονομίας βρίσκεται σε κρίση εν αναμονή σημαντικών γεγονότων.

ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ

Το τελευταίο διάστημα εφαρμόζεται μια πρωτοποριακή μέθοδος για την αύξηση διαθέσιμων κάποιων στοχευμένων τραπεζικών ιδρυμάτων αλλά και κρατών. Αυτό συμβαίνει και λόγω της ανόδου του πληθωρισμού, χωρίς όμως να κόβεται εκ νέου δανεικό χρήμα με τον συνηθισμένο τρόπο, δηλαδή μέσω ρευστοποίησης κρατικών ομολόγων. Ο πληθωρισμός σε μια ήδη αναιμική παγκόσμια οικονομία ανεβαίνει λόγω της αυξημένης ρευστότητας. Και ρευστότητα θα πούμε την ταχύτητα μετακίνησης και συναλλαγών του χρήματος, και όχι το ταμειακό διαθέσιμο. Στην ουσία εμείς εδώ για τις ανάγκες του άρθρου θα χρησιμοποιήσουμε νέα ερμηνεία στον οικονομικό όρο ρευστότητα.

ΑΔΜΗΕ | Μια κερδοφόρα δημόσια επιχείρηση που πουλήσαμε. Δεν θέλαμε τα κέρδη της;


Στα χρόνια των μνημονίων πολλά έχουν αλλάξει. Ένα από αυτά είναι και ο διαχωρισμός των δικτύων διανομής της ηλεκτρικής ενέργειας από το κοινό σώμα της ΔΕΗ. Τα δίκτυα διανομής από το 2011 έχουν φύγει από τη διαχείριση της ΔΕΗ και έχουν περάσει υπό τη διαχείριση ενός άλλου φορέα, του Α.Δ.Μ.Η.Ε. ο όποιος συστάθηκε με το Νόμο 4001/2011. Γεγονός είναι ότι τα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας έχουν πληρωθεί από τους Έλληνες πολίτες και κατ' επέκτασιν πρέπει και ανήκουν σε αυτούς αλλά και να απολαμβάνουν ως κοινή ωφέλεια τις υπηρεσίες του μηχανισμού τον οποίον πλήρωσαν για να δημιουργηθεί.

Ποια είναι η φορολογία των καυσίμων σήμερα;

Το ράλι ανόδου των τιμών των καυσίμων και της ενέργειας δεν έχει τέλος. Οι ανατιμήσεις συνεχίζονται χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα καμία ουσιαστική λύση, αλλά ούτε και σωστή πολιτική βούληση γι' αυτό. Άλλωστε, όπως θα αποδείξουμε, η πολιτική βούληση είναι αυτή που σε ένα μεγάλο βαθμό, μέσω νομοθετημάτων σπρώχνει τις τιμές προς την ανιούσα, χωρίς να αντιστρέφεται η κατάσταση όταν τελικά δεν επιτυγχάνονται οι οικονομικοί στόχοι αλλά ακολουθείται η ίδια συνταγή ξανά και ξανά.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι της ''Κοινής Αγροτικής Πολιτικής'' και ποια τα αποτελέσματά της;


Η αγροτική παραγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση πλέον ρυθμίζεται από ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης, την Κοινή Αγροτική Πολιτική (Κ.Α.Π.). Ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό το σύστημα διαχείρισης; Ουσιαστικά είναι η ανελαστικότητα της ζήτησης στην αγορά των αγροτικών προϊόντων. Σε μια εύκολα διαχειρίσιμη βιομηχανική παραγωγή, όταν δεν υπάρχει ζήτηση απλά χαμηλώνουμε τους ρυθμούς παραγωγής μέχρι η ζήτηση να επαναφέρει τις τιμές στα επίπεδα που να αποδίδουν κέρδη στην επιχείρηση.

Ποιοι είναι οι λόγοι του κραχ του 1929; Το σήμερα μοιάζει στο τότε.


Το 1929 είχαμε τη σοβαρότερη οικονομική κρίση που με τα επακόλουθα της ανάγκασε την οικονομική επιστήμη να αναθεωρήσει τα θεωρήματά της, και αυτό έγινε με αρκετό αίμα ανθρώπων. Σε πρώτη φάση με το οικονομικό κραχ και σε δεύτερη και πιο μακροχρόνια εξέλιξη, τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ας μεταφερθούμε στο 1929 προκειμένου να βρούμε τους ενόχους της κρίσης αυτής, κάτι που ακόμη και σήμερα οι οικονομολόγοι αρνούνται να το κάνουν ορθά και ερμηνεύουν τα δεδομένα κρύβοντας το βραχυκυκλωμένο οικονομικό σύστημα που σύντομα θα ξανασκάσει ως μια κορεσμένη οικονομική φούσκα.

Τι όφελος έχουν οι πολίτες από το σημερινό μοντέλο ανάπτυξης;


Παράδοξα υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης εμφανίζει η ελληνική οικονομία για το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους που διανύουμε. Το μέγεθος αυτό κυμαίνεται κοντά στο 7,7%, πολύ υψηλό μέγεθος σε σχέση με τους αριθμούς που θεωρούσαμε ως φυσιολογικούς τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια αυτός ο υψηλός ρυθμός ανάπτυξης στηρίζει τον προϋπολογισμό του κράτους που του δίνει αφενός την άνεση που χάθηκε πριν από δύο χρόνια με τα lockdown και το άσχημο επενδυτικό περιβάλλον ύφεσης και αφετέρου τον χρειάζεται για να στηρίξει τα μεγέθη του ίδιου του προϋπολογισμού που ως σενάρια είναι αισιόδοξα, όχι όμως για τους πολίτες.

Πως το επίσημο δουλεμπόριο νομιμοποιείται συνεχώς


ΦΕΚ Α’ 145/2022 - Νέα πνοή και ενέργεια μέσω της νομοθεσίας έρχεται να δώσει η διοίκηση της χώρας στην μετανάστευση, η οποία εντέχνως και κατά αντιστροφή νομικών όρων ονομάζει ως πρόσφυγες όσους ανταποκριθούν στο επίσημο πλέον κάλεσμα που τους γίνεται. Τον Ιούλιο είχαμε την αναθεώρηση του νόμου περί ασυνόδευτων ανηλίκων. Βέβαια, απορίας άξιο είναι πως ένα ασυνόδευτο ανήλικο καταφέρνει να φτάσει ως τα σύνορα μας την στιγμή που γνωρίζουμε ότι σε όλη την διαδρομή του από τις ανατολικές χώρες, απ' όπου προέρχονται συνήθως, οργιάζουν κυκλώματα που ασχολούνται με δουλεμπόριο κι άλλες αντιανθρώπινες δραστηριότητες, μέχρι και εμπόριο οργάνων...

Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΡΗΤΡΑΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ



ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΕΨΕΙ ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

Μόλις δημοσιεύτηκε ο νέος αναπτυξιακός νομός και ως αποτέλεσμα έχουμε μια έκρηξη διαφημίσεων από εταιρίες που έχουν συσταθεί ώστε να ''απορροφήσουν'' τα κεφάλαια, είτε αυτές είναι οι ίδιες οι εταιρίες που θα επενδύσουν τα κεφάλαια αυτά προκειμένου να μας πείσουν για την αναγκαιότητα που έχει το κοινωνικό σύνολο για τις επενδύσεις αυτές, είτε είναι οι εταιρίες μελετών που και αυτές απολαμβάνουν την μερίδα τους. Πρόκειται για τον Νόμο 4887/2022 ΦΕΚ Α' 16.

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ


ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΝΟΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ''ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ'' ΜΕΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΥ 1927. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΣΜΙΟΙ ΔΑΝΕΙΩΝ.


Ο ΟΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΩΣ ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΧΡΕΟΥΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

   ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΩΡΑ, ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΑΩ αω.

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΜΕΙ ΜΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΑΝΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ



 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΤΑΛΩΣ ''ΠΟΛΙΤΗΣ - ΟΠΛΙΤΗΣ''  ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΝΤΟΡΙΝΑΚΗ, ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε." ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389/2016 (ΑΡΘΡΟ 184) Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ


(ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ή ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.)

ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙ-ΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΦΟΣΟΝ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΟΧΙ;


ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΟΧΙ; ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΕ ΣΕ ΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΤΥΧΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΠΛΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΩΣ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΡΧΙΚΑ, ΚΑΤΑΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΨΕΜΑ. ΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

ΩΚΕΑΝΟΣ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ

ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ

ΟΠΟΥ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΩΣ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ

ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ


Για μια ακόμα φορά τα αυτονόητα ζητάνε οι αγρότες … αντιμετώπιση της υπέρμετρης αύξησης του κόστους παραγωγής (πετρέλαιο, λιπάσματα, ηλεκτρικό ρεύμα, ζωοτροφές, φυτοφάρμακα), η κατασκευή των υποδομών (φράγματα, αρδευτικά δίκτυα), αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις στο 100%, προστασία από τις  ανεξέλεγκτες εγκαταστάσεις τεράστιων φωτοβολταϊκών πάρκων σε αναγνωρισμένους βοσκότοπους με δυσμενή αποτελέσματα στην βόσκηση των κοπαδιών...

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ



ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΡΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ1821. ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΛΑΘΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΡΘΗ ΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ: ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Ο κατάλογος των ελληνικών πολιτικών κομμάτων, που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα με την καθιέρωση της Συνταγματικής Μοναρχίας από το πρώτο Σύνταγμα του 1844 είναι πραγματικά ατελείωτος. Κόμματα συντηρητικά, σοσιαλιστικά, κομμουνιστικά, σοσιαλδημοκρατικά, κεντρώα,  αριστερά, δεξιά κ.ο.κ. αποτέλεσαν τους διαχειριστές της κρατικής εξουσίας στην Ελλάδα είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση…

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ



ΟΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ: ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. 


(ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 "ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΩΝ 360 ΜΕΡΩΝ 

Νtrin Νews: Εβδομαδιαίο δελτίο ειδήσεων 12/7/2022

  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΡΙΝ Channel 12-7-2022.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

 



ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

 ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

Νtrin Νews: Εβδομαδιαίο δελτίο ειδήσεων 5/7/2022

 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΡΙΝ Channel 5-7-2022.

ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η N.A.S.A. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ;;

 


ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η N.A.S.A. ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΗΣ
«ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ»
ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΥΘΩΔΙΑ» ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2001.

ΝΤΡΙΝ BreakNews: Ισπανία, Σκάνδαλο Μεγατόνων



Σκάνδαλο μεγατόνων αποκαλύφθηκε στην Ισπανία μετά από επιχείρηση της Εθνικής Αστυνομίας.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

  

 ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΡΙΚΟ

ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΙΩΤΑ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΣΕ ΑΕΝΑΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ


ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ Ι ΙΩΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ


ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟ ΙΩΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΟ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ


ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΙΩΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ

ΜΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΕΝΑΟ


ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ


ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ

ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΚΟΠΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΚΟΠΑ;


ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ

ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


ΤΟ ΣΤΑΡΤ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ


ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ Ο ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Ω ΩΜΕΓΑ


ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝ ΝΕΑ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΩ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΜΑΣ

ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ


Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΟΜΙΚΡΟΝ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ


ΠΟΤΕ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ; ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ;

ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΕΝΤΟΛΗ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ;

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ;


ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ

ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ


ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ

ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ

ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ

ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ

ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥΣ < QUEEN>


ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ

ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ


ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ




ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΝΕΑΔΩΝ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΑΩ

ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ



ΠΗΓΗ

https://www.aitherikigrafi.gr/systasi-enneadon-27-symbolon-alpha-omega


«ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 

  

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

 ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com




ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η ΔΙΚΑΙΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

https://erifylh.blogspot.com 

E-MAIL: erifylh.blog@gmail.com 

  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/erifylh.blogspot/

TWITTER: https://twitter.com/ErifylhBlogspot

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/erifylh_blog/

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ:

https://e-sykissamou.blogspot.com

https://toploiotonfaiakon.blogspot.com