Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ;;;

Πώς γίνεται να μιλάμε για υγεία, όταν όλα γύρω μας είναι μολυσμένα;
Δεν υπάρχει υγεία στο νερό, στην τροφή, στον αέρα που αναπνέουμε!

Μόνο χημικά σκευάσματα και εμβόλια αμφιβόλου προέλευσης, τα οποία προέρχονται από έναν ιδιώτη (φιλάνθρωπο) όπως ο Bill Gates, που κόπτεται για 7.000.000.000 κόσμο,να κάνουν συγκεκριμένα εμβόλια που αυτός δίνει σε όλους τους πολίτες.

'Οπως ο Τσιόδρας,που το 2009 παράγγειλε διπλάσια ποσότητα εμβολίων, όπου εμείς οι Πολίτες πληρώσαμε 16.000.000 εμβόλια, από τα οποία μόνο οι 300.000 εμβολιάστηκαν!
    Αυτή την στιγμή, άρρωστα μυαλά τα οποία βρίσκονται στην εξουσία, παίζουν με όλους τους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη!! Όπως ο  πρωθυπουργός της χώρας έδωσε 32.000.000 ευρώ στα κανάλια για να μολύνει την σκέψη του Έλλην ανθρώπου,ενώ πριν από 8 χρόνια έκλειναν τα νοσοκομεία!
    Πληρώνοντας λοιπόν 860.000 ευρώ, πώς να μην βγει ο Ευαγγελάτος, ο οποίος έχει πει ότι παίρνει σερβιρισμένα τα θέματα από τα υπουργεία και χωρίς ίχνος ντροπής να απειλεί τον κόσμο, ότι όποιος δεν θα κάνει το εμβόλιο, να πάει φυλακή,να μην πάρει επιδόματα και πολλά άλλα!
    Που είναι οι εισαγγελείς να πάρουν θέση;
Ο άνθρωπος πρέπει να αντιληφθεί,ότι όλες αυτές οι κυβερνήσεις τόσα χρόνια το μόνο που κάνουν, είναι να τον σκοτώνουν κάθε μέρα σιγά σιγά!
    Πρέπει να αντιληφθούμε την δύναμη μας, που είναι στα χέρια μας χρόνια τώρα και το μόνο που χρειάζεται είναι η διαχείριση μας. Να σταματήσουμε να ακούμε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν χωρίς αποδείξεις, που αρρωσταίνουν την ψυχή μας και την νόηση μας, όπου φυσικό είναι να αρρωστήσει και το σώμα μας!
    Ο κόσμος πλέον, έχει αντιληφθεί την κοροϊδία που συμβαίνει και πρέπει να πάρει θέση και να βγάλει πρώτος τον φόβο από μέσα του, με την ΕΝΩΣΗ μας, μέσω της Ελλήνων Συνέλευσις,στους 350 οργανισμούς που περιμένουν εσένα Έλληνα πολίτη να δηλώσει την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ του.
    Στην Ελλήνων Πολιτεία,η υγεία δεν θα έχει καμία σχέση με όλο αυτό που ζούμε αυτή την στιγμή,με όλη αυτή την μόλυνση που η πολιτεία επιτρέπει να υπάρχει.
Θα υπάρχουν πραγματικά νοσοκομεία και θα είναι ΔΩΡΕΑΝ η δημόσια υγεία, γιατί πως μπορώ να χρεώσω την Υγεία κάθε Ανθρώπου, όπως γίνεται αυτή την στιγμή με τα ιδιωτικά νοσοκομεία;;;
    Στην Ελλήνων Πολιτεία μιλάμε για πραγματικά φάρμακα βοτανολογίας, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα χημικά σκευάσματα, πρώτης, δεύτερης και τρίτης διαλογής,που έρχονται στην Ελλάδα.
Θα υπάρχουν πραγματικές υποδομές για όλους τους Ανθρώπους, χωρίς καμία διάκριση!
     Παρακολουθήστε την εκπομπή STREAMαδια με την Γκίκα Ελένη και την Δερδελάκου Μαίρη,με καλεσμένο τον Ρωμαίο Θανάση υποψήφιο βουλευτή Β΄Αθηνών-Βόρειου τομέα.