Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ!


ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΩΣ ΒΙΤΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.).  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΙ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΕΝΕΡΓΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ) ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ. ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ KAI ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΒΑΡΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΩΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΤΑ ΟΠΩΣ Η Α.Α.Δ.Ε.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ. ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ Η ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ.



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

O Γιώργος Πιτσιλής γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1975.

Είναι  Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με επιστημονική ειδίκευση και σημαντική επαγγελματική εμπειρία σε όλο το φάσμα του  Φορολογικού Δικαίου, Ελληνικού, Διεθνούς και Ευρωπαϊκού.

Είναι απόφοιτος του Κλασσικού Λυκείου Αναβρύτων. Έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία έλαβε και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο. Είναι επίσης κάτοχος DEA Φορολογικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Pantheon – Sorbonne (Paris I).Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά, ενώ διαθέτει και γνώσεις Γερμανικών.Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πρόεδρος


Ο Χρήστος Κωτσόγιαννης είναι Καθηγητής Οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικών του University of Exeter Business School του Πανεπιστημίου του Έξετερ (Exeter) στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου και διετέλεσε Πρόεδρος από το 2011 έως το 2014. Είναι Διευθυντής και Επικεφαλής (Principal Investigator) του Ερευνητικού Κέντρου Tax Administration and Research Centre (TARC) το οποίο χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από την Αρχή Δημοσίων Εσόδων του Ηνωμένου Βασιλείου (HMRC), το Υπουργείο Οικονομικών (HMT) και το Economic and Social Research Council (ESRC). Το TARC εστιάζει την έρευνα του σε θέματα σχετικά με τη φορολογική διοίκηση, με σκοπό  την ενίσχυση της θεωρητικής και εμπειρικής κατανόησης του φαινομένου της φοροδιαφυγής και των εν γένει φορολογικών πράξεων και πολιτικών.
 

Έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης Διεθνών Οργανισμών και είναι συντάκτης του επιστημονικού περιοδικού CESifo Economic Studies και μέλος της ομάδας σύνταξης του Journal of Tax Administration (JOTA). Η ερευνητική του δραστηριότητα εστιάζεται στα Δημόσια Οικονομικά και κυρίως σε θέματα κατανόησης του φαινομένου της φοροδιαφυγής, μέτρησης του φορολογικού κενού, φορολογικού ανταγωνισμού και φορολογικής εναρμόνησης. Έχει πλούσιο επιστημονικό έργο και άρθρα του είναι δημοσιευμένα σε έγκριτα διεθνή περιοδικά.  Κατέχει Μεταπτυχιακό (Μάστερ, MSc.) και Διδακτορικό (Dr.) από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ (Essex) του Ηνωμένου Βασιλείου.





ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αντιπρόεδρος

Ο Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα και υπηρετεί με το βαθμό του Παρέδρου στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου της ιδίας Νομικής Σχολής. Ειδικεύεται στο φορολογικό, τελωνειακό και το εν γένει δημοσιονομικό δίκαιο. Υπό τη ιδιότητα του μέλους του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, έχει υπηρετήσει στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών και το Γραφείο Νομικού Συμβούλου Φορολογίας του ιδίου Υπουργείου. Έχει διατελέσει επικεφαλής, συντονιστής και μέλος διαφορών ομάδων εμπειρογνωμόνων, τεχνικών ομάδων και νομοπαρασκευαστικών επιτροπών για θέματα δημοσιονομικά, φορολογικά, τελωνειακά, εισπράξεως δημοσίων εσόδων καθώς και ποινικού φορολογικού δικαίου. 

Έχει εκπροσωπήσει τις Φορολογικές και Τελωνειακές αρχές ενώπιον των διοικητικών και ποινικών δικαστηρίων σε όλα τα συναφή θέματα αρμοδιότητάς τους. Έχει υπάρξει εκπαιδευτής των υπαλλήλων Δ.Ο.Υ., Τελωνείων, ΣΔΟΕ, Οικονομικής Αστυνομίας κλπ, στο πλαίσιο διαφόρων εκπαιδευτικών ενοτήτων της πρώην ΣΕΥΥΟ (Σχολή Εκπαίδευσης Υπαλλήλων Υπουργείου Οικονομικών) καθώς και του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), για θέματα φορολογικά, τελωνειακά και εισπράξεως δημοσίων εσόδων. Έχει υπάρξει, λόγω της ιδιότητάς του, πρόεδρος και μέλος διαφόρων διοικητικών επιτροπών και συλλογικών διοικητικών οργάνων. 

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΤΡΟΥΛΗ
Μέλος

Η Εμμανουέλα Τρούλη είναι Λέκτορας Αστικού Δικαίου στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε Εισηγήτρια-Μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού έως τον Δεκέμβριο του 2013, ενώ είχε ήδη υπηρετήσει στη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού ως Ειδικός Επιστήμονας, Προϊσταμένη και Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Νομικής Υπηρεσίας. Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού αλλά και πριν από αυτή χειρίστηκε μια μεγάλη σειρά υποθέσεων σε διάφορους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, συμπεριλαμβανομένων της ενέργειας (μεταξύ άλλων αγορές φυσικού αερίου και πετρελαιϊκών προϊόντων) και των τραπεζών. Κατά το ίδιο διάστημα εκπροσώπησε την Επιτροπή Ανταγωνισμού σε ομάδες εργασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του OECD και της UNCTAD, ενώ έκτοτε έχει κληθεί να πραγματοποιήσει επιμορφωτικά σεμινάρια σε αρχές ανταγωνισμού του εξωτερικού (Κίνα, Ινδία).
 
Κατέχει Μεταπτυχιακό (Μάστερ, LL.M.) από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης και Διδακτορικό (DrJuris) από το Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Η διδακτορική της διατριβή εκδόθηκε το 2001 στη Γερμανία, ενώ άρθρα, συμβολές και εργασίες της είναι δημοσιευμένα σε επιστημονικά βιβλία και περιοδικά της Ελλάδας, της Γερμανίας, της Βρετανίας και της Αμερικής.
 
Είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από τον Οκτώβριο του 1998 καθώς και του Δικηγορικού Συλλόγου Νέας Υόρκης (New York Barαπό τον Μάρτιο του 2004. Μιλά Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ισπανικά.  



ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΒΛΑΜΗΣ
Μέλος

Ο Πρόδρομος Βλάμης είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (1991-1995). Μετεκπαιδεύτηκε πρώτα στο Πανεπιστήμιο York στο Ηνωμένο Βασίλειο και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο M.Sc. στα Οικονομικά (1995-96) και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Cambridge (Emmanuel College) από όπου και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο M.Phil. στα Οικονομικά της Αγοράς Ακινήτων (1999-2000) και Διδακτορικό τίτλο Ph.D. στα Χρηματοοικονομικά (2000-2004).
 

Σήμερα υπηρετεί ως Ερευνητής Βαθμίδας Β' (από 26 Αυγούστου 2015) στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) με γνωστικό αντικείμενο «Χρηματοοικονομική Ανάλυση». Πρόσφατα επιλέχτηκε από τον Υπουργό Οικονομικών, ύστερα από σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής (στη συνεδρίαση της 6ηςΣεπτεμβρίου 2016), να συμμετάσχει στο πενταμελές Συμβούλιο Διοίκησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων της Ελληνικής Δημοκρατίας.
 

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως μετα-διδακτορικός ερευνητικός εταίρος (Post-doctoral Research Fellow) στο Πανεπιστήμιο Harvard στις ΗΠΑ (2004-2006), ανώτερος ερευνητικός εταίρος (Senior Research Fellow 2010-2011) & επισκέπτης ερευνητικός εταίρος (Visiting Fellow 2011-2012) στο Ελληνικό Παρατηρητήριο, London School of Economics & Political Science στο Ηνωμένο Βασίλειο και ως Λέκτορας Χρηματοοικονομικής (2002-2010) στο Πανεπιστήμιο Cambridge (Department of Land Economy, Corpus Christi College, Pembroke International Programmes Department, Institute of Continuing Education). Στην Εθνική Πανγαία του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, διορίστηκε ανεξάρτητο μη-εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας σε ηλικία 36 ετών. Τέλος, το 2005 του είχε προταθεί θέση εργασίας (μη ανάληψη καθηκόντων) ως Οικονομολόγου, στο οικονομικό γραφείο του John Prescott, Αναπληρωτή Πρωθυπουργού της Βρετανικής Κυβέρνησης (Office of the Deputy Prime Minister – ODPM).



ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΚΩΣΤΕΛΕΤΟΥ
Μέλος

Η Νικολίνα Κωστελέτου εργάζεται ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών (Τ.Ο.Ε.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Σπούδασε οικονομικά στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ απ’ όπου έλαβε πτυχίο το 1977 και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών απ’ όπου έλαβε Μ.Α. στην Οικονομική Θεωρία. Το 1985 απέκτησε τον τίτλο Ph.D με ειδίκευση στα Διεθνή Νομισματικά από το London School of Economics and Political Sciences, με επιβλέποντα καθηγητή τον Χ. Πισσαρίδη. Έχει διδάξει Μακροοικονομική Θεωρία και Διεθνή Οικονομικά σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι Διευθύντρια του Προγράμματος Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής του Τ.Ο.Ε. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος διοικητικών συμβουλίων οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι δημοσιεύσεις και το ερευνητικό της έργο αφορούν θέματα διεθνών οικονομικών.


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ. ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΜΕΙΣ. ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ



ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.

ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. 


Η ΓΙΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΛΕΒΕΙ.

ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ.


ΑΦΟΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ (ΑΝΟΜΟΥΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕΝΕΓΗ 


     ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ε.ΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΘΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ.

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ 

ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 







ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ





 

   

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η ΔΙΚΑΙΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

https://erifylh.blogspot.com 

E-MAIL: erifylh.blog@gmail.com 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/erifylh.blogspot/

TWITTER: https://twitter.com/ErifylhBlogspot

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/erifylh_blog/


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ:

https://e-sykissamou.blogspot.com

https://toploiotonfaiakon.blogspot.com