Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ


 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 94% ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ.
ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:

ΖΩΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΤΟΣ 2008

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΤΟΣ 2018

ΒΟΔΙΑ, ΤΑΥΡΟΙ, ΔΑΜΑΛΙΑ, ΑΓΕΛΑΔΕΣ

    626.301

    625.673

ΠΡΟΒΑΤΑ

8.888.895

  8.908.739

ΑΙΓΕΣ

5.274.759

  3.941.960

ΧΟΙΡΟΙ

    881.691

    719.727

ΟΡΝΙΘΕΣ

28.959.661

33.871.307

ΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ

  1.374.919

      74.430



ΒΛΕΠΕ: https://www.statistics.gr/el/statistics/-/publication/SPK33/2008

ΚΑΙ https://www.statistics.gr/el/statistics/-/publication/SPK33/2018



ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ, (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΝΙΘΕΣ). 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΓΩΝ ΚΑΤΑ 1.332.799, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΙΩΣΗΣ 25,3%, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΚΑΤΑ 1.300.486 ΚΥΨΕΛΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΙΩΣΗΣ 94,6%!


ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ.
 
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΣΤΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΡΕΑΤΟΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΘΗΝΙΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ.


ΕΤΣΙ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017.


ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ Η ΥΨΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΕΣ, Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.


ΒΛΕΠΕ: https://meatnews.gr/afksimenes-eisagoges-eksagoges-2017/



ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017, ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ 1.185.988.658,00 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 437.778 ΤΟΝΟΥΣ ΚΡΕΑΤΟΣ, (ΕΞΟΔΑ: 0,37 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΙΛΟ), ΕΝΩ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ 94.369.171.00 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ 50.651 ΤΟΝΟΥΣ ΚΡΕΑΤΟΣ, (ΕΣΟΔΑ: 0,54 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΙΛΟ), ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ 2017, ΕΦΥΓΑΝ 1.091.619.487 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΡΕΑΤΑ!  


ΡΙΧΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.


ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΡΑΦΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ;;;


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΕΙ Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΓΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ.


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ  ΠΟΛΙΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ (ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ). ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ:

 5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

5.1. Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.

5.2. Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς .

5.3. Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.

5.4. Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.

5.5. Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,

5.6. Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.

5.7. Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.

5.8. Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Το ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.

5.9. Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.

5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.

5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.

5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.

5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.

5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.

5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.

5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.

5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.






 
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΙ Ε.ΣΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΣ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ






ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΒΙΛΑΚΗΣ

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ


ΤΗΛ. 6942074243 - E-MAIL: giannisvivilakis.esy@gmail.com

 ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ 



ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ







  

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η ΔΙΚΑΙΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

https://erifylh.blogspot.com 

E-MAIL: erifylh.blog@gmail.com 

  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/erifylh.blogspot/

TWITTER: https://twitter.com/ErifylhBlogspot

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/erifylh_blog/

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ:

https://e-sykissamou.blogspot.com

https://toploiotonfaiakon.blogspot.com