Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ



Τραγελαφικές καταστάσεις εξελίσσονται για ακόμα μια φορά εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου. Κατατίθενται προτάσεις δυσπιστίας από το ένα κόμμα στο άλλο λες και όλα συνέβαιναν ορθώς όταν το διοικητικό επιτελείο προερχόταν από τον αντίθετο συνδυασμό. Την ευθύνη για αυτήν την κατάσταση την φέρει ολόκληρο το ανεπίσημο και χωρίς ΦΕΚ σύστασης σώμα της βουλής, διότι επιτρέπει με αυτόν τον τρόπο να γίνεται διαχωρισμός ευθυνών στο "εμείς και εσείς".

Ο πολίτης πρέπει να βλέπει την διοίκηση του ενωμένη ώστε να μην διαχωρίζεται και το σώμα της πολιτείας στο εμείς και στο εσείς. Αυτό που εμφανίζει το πολιτικό σύστημα σήμερα είναι Δημοκρατία; Η Δημοκρατία έχει ομοφωνία διότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται από το σώμα διοίκησης πρέπει να είναι ορθές, αποδεδειγμένες και να οδηγήσουν σε δίκαια αποτελέσματα για το σύνολο των πολιτών και με την υποστήριξη και συμφωνία των πολιτών. Όταν δεν υπάρχει συμφωνία στους διοικούντες θα υπάρξει συμφωνία στους διοικούμενους;

Σε μια Δημοκρατία που οι αποφάσεις δεν είναι ομόφωνες σημαίνει ότι δεν υπάρχει σώμα. Υπάρχει ένα κοινόβιο που ο καθένας κοιτάζει να αποποιηθεί ευθυνών ή και να κερδίσει από την ευθύνη του άλλου. Αυτό δεν λειτουργεί προς όφελος της πολιτείας και του πολίτη αλλά προς όφελος του "διαίρει και βασίλευε" που επικρατεί.

Πρόταση δυσπιστίας δεν μπορεί να υφίσταται στην Ελληνική βουλή. Η πίστη του οποιουδήποτε σε κάποιον δεν μπορεί να έχει καμία θέση ούτε φωνή όταν λαμβάνονται αποφάσεις σε μια συλλογικότητα και σε ένα σώμα διοίκησης που διοικεί, ελέγχει, αλλά και ελέγχεται από ορθούς μηχανισμούς ασφάλειας που το ίδιο το σώμα πρέπει να διαθέτει, αλλά ειδικότερα ακόμα και όταν αποφασίζει στο όνομα άλλων.

Όλο αυτό που είδαμε είναι ένα θέατρο κάκιστης ποιότητας από μέτριους ηθοποιούς και κατώτατου κύρους αντιπροσώπους του Έθνους. Αυτή η βουλή δεν μπορεί να διοικεί Έλλην ανθρώπους. Ο Έλλην πολίτης δεν έχει κάτι να περιμένει από συστήματα διοίκησης που επιχειρούν να τον πλανέψουν σε κάθε τους κίνηση διαχωρίζοντας τον.

Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι εδώ για να ενώσει τους πολίτες με την αποδεικτική διεργασία και την αλήθεια, ώστε οι αποφάσεις της Ελλήνων Πολιτείας να παίρνονται από όλους και να φέρουν το ορθό και το δίκαιο για όλους.








 ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ






ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

   


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η ΔΙΚΑΙΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

https://erifylh.blogspot.com 

E-MAIL: erifylh.blog@gmail.com 

  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/erifylh.blogspot/

TWITTER: https://twitter.com/ErifylhBlogspot

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/erifylh_blog/

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ:

https://e-sykissamou.blogspot.com

https://toploiotonfaiakon.blogspot.com